۵۴۵۳۶۶۰۰ ثبت سفارش

4.84 (44 نظر)
1245 متخصص تایید شده
درباره سرویس نصب روشویی و تعویض سیفون در اصفهان

احتمالاً شما هم به این مشکل برخورده باشید که بعد از یک مدت استفاده از روشویی رنگ آن زرد می‌شود و با هرگونه مواد شوینده هم پاک نمی‌شود و از چکه کردن دائم روشویی خسته شده اید به فکر نصب روشویی سرامیکی یا سنگی متناسب با دکوراسیون خانه افتاده اید. در این شرایط احتمالاً به مشکلات نصب و سختی های آنفکر می‌کنید. باید این مورد را به شما بگوییم که ما در آچاره اصفهان متخصصانی داریم که با کمترین هزینه نصب روشویی در اصفهان را انجام می‌دهند.

متخصصان ما گواهی معتبر فنی در زمینه نصب روشویی و تعویض سیفون در اصفهان را دارند و همچنین اجرای کار دارای گارانتی نصب می باشد.

مزایای نصب و تعمیر روشویی در اصفهان با متخصصان با آچاره:

• تضمین کیفیت اجرای نصب
  • دارای متخصصین مجرب در زمینه‌ی نصب روشویی‎ و تعویض سیفون
  • امکان ثبت سفارش 24 ساعته
  • پیگیری بعد از انجام کار برای اطلاع از رضایت مشتریان

نصب روشویی در اصفهان

استفاده از روشویی کاربردهای متفاوتی دارد:

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و طراحی محصولات جدید و متنوع نیازهای بشر به این و محصولات جدید بیشتر شده است. طرح‌ها و مدل های مختلفی برای روشویی‌ها در بازار موجود است روشویی‌ها با توجه به مکان استفاده طرح های مختلفی دارند و قیمت های متفاوتی برای آن‌ها در نظر گرفته می‌شود.

نکاتی که در هنگام خرید روشویی منزل باید به آن توجه کنید:

در زمان خرید روشویی و هنگامی که به فروشگاه مراجعه می‌کنید باید مکان استفاده از این محصول را در ذهن خود مشخص کنید. آیا می‌خواهید از روشویی در حمام استفاده کنید یا در دستشویی؟ و یا در سالن‌های زیبایی؟ و یا حتی در شرکت های خصوصی؟ بعد از مشخص کردن مکان استفاده باید به ابعاد فضای مورد نظر توجه داشته باشید و بدانید که هر کدام از انواع روشویی ها در مکان‌های متفاوت استفاده می‌شوند.

• بهتر است نصب روشویی سنگی در شهر اصفهان را در اولویت قرار دهید چون این نوع از روشویی در شهر اصفهان طرفداران زیادی دارد.
  • بهتر است اقدام به خرید نصب روشویی آینه دار کنید چون به سختی می‌توانید آینه‌ای پیدا کنید که با روشویی انتخابی شما ست باشد و شاید این موضوع کمی برای شما اذیت کننده شود.
  • خرید و نصب روشویی کابینتی بهترین انتخاب برای شماست با این محصول می‌توانید تمام اقلام اضافی که امکان دارد فضای شما را اشغال کند داخل کابینت ها بگذارید.
  • اگر روشویی رنگی خرید باید در هنگام تمیز کردن دقت لازم را داشته باشید شستشو با شوینده های قوی مانند وایتکس  آسیب زیادی به روشویی وارد می‌کند.
  • از استفاده مداوم آب داغ برای شستشو بپرهیزد. آب داغ کیفیت روشویی‌ها را پایین می‌آورد و رنگ پریدگی آن را بیشتر می‌کند.

انواع روشویی‌های موجود در بازار:

با توجه به افزایش چشمگیر تنوع روشویی‌ها در چند سال اخیر و مدل های متنوعی که از آن‌ها وجود دارد انتخاب کمی سخت شده است در ادامه می‌خواهیم معرفی جدیدترین و بهترین مدل های روشویی بپردازیم.

روشویی بدون لبه یا روشویی سنگی

روشویی سنگی از جدیدترین و پرطرفدارترین مدل‌های موجود در بازار است در زیر پیشخوان قرار گرفته و به آن هم سطح با پیشخوان است این ویژگی سبب شده است که ظاهری یکدست و زیبا داشته باشد. این روشویی مناسب خانه های آپارتمانی در اصفهان و شهرهای بزرگ است. یک دست بودن این نوع از سینک باعث می شود تمیزکاری و نظافت کردن آن نسبت به سایر انواع سینک ها راحت تر باشد. پردیس بدانید برای نصب این گونه از روشویی ها باید تجربه و تخصص لازم را داشته باشید پس بهتر است کار را به متخصصان نصب روشویی سنگی در اصفهان که نیروی آچاره بسپارید.

روشویی پایه دار از جنس سنگ

روشویی سنگی انواع مختلفی دارند که یکی از آن‌ها روشویی پایه دار سنگی است. زمانی از این سینک استفاده می‌شود که لوله کشی ساختمان به صورت توکار نباشد، در این صورت برای پوشاندن لوله های حمام یا دستشویی از این نوع روشویی استفاده می‌شود.

روشویی از نوع لبه دار

این‌گونه از روشویی طوری طراحی شده است که بیشتر قسمت آن در زیر پیشخوان قرار بگیرد و فقط لبه های آن کمی بالاتر از ارتفاع پیشخوان می باشد. این نوع از روشویی مناسب پیشخوان های چوبی است زیرا همان‌طور که در قسمت قبل گفتیم قسمت اعظم روشویی در داخل پیشخوان قرار می گیرد و به آن کمی بالاتر قرار گرفته است. این ویژگی سبب شده است که ریزش آب به روی پیشخوان به حداقل برسد و هدر رفت آب کمتر شود.

اگر سینک شما از نوع لبه دار است و نیاز به تعمیر دارد متخصصان آچاره در کمترین زمان کار نصب و تعمیر روشویی لبه دار در اصفهان را با کمترین قیمت دریافتی انجام می‌دهند.

روشویی با طرح جدید از نوع کاسه ای

این‌ها جدیدترین نوع روشویی هستند. کسی روشویی دقیقاً در بالای پیشخوان قرار می‌گیرد و شیر از لبه کاسه ارتفاع دارد. در حقیقت در این نوع از مدل های روشویی کاسه‌ای، شیر مخصوص به آن را کمی بالاتر نصب می کنند تا آب به راحتی جریان پیدا کند. سازندگان این نوع محصول روشویی را در اندازه های مختلف برای سنین مختلف از کودک تا بزرگ‌سال طراحی کرده اند. با نصب روشویی کاسه‌ای در حمام و سرویس بهداشتی زیبایی قابل توجهی به دکوراسیون آن مکان ببخشید.

نکته‌ای که در مورد این نوع از سینک ها باید بدانید؛ دشواری در تمیز کردن آن‌ها است. چون دسترسی به پشت پیشخوان برای تمیز کردن کاسه دشوار است و احتمال تمیز ماندن این مدل روشویی، نسبت به سایر انواع مشابه، کمتر است.

توجه کنید اگر قصد خرید روشویی کاسه ای را دارید باید قبل از این که اقدام به خرید کنید ارتفاع پیشخوان، کاسه و نحوه قرارگیری کاسه بر روی پیشخوان و همچنین ارتفاع کابینت را اندازه گیری کنید؛ چرا که اگر از این موارد غافل نشوید فضای کافی برای نصب این نوع روشویی در حمام و یا دستشویی خانه شما وجود نخواهد داشت. شما می توانید برای نصب روشویی کاسه‌ای در اصفهان به آچاره سفارش بدهید.

نصب روشویی یکپارچه

یکی دیگر از انواع پرطرفدار روشویی مدل یکپارچه است. در هنگام نصب روشویی کانتر با سینک ادغام می‌شود و فضایی بین این دو وجود ندارد در نگاه اول این‌طور به نظر می‌رسد که پیشخوان برای قرارگیری سینک وجود ندارد اما در حقیقت این‌طور نیست. جنس های مختلف ای از جمله چینی و عکس لیگ و یا حتی سنگی از این سینک تولید شده است.

سینک روشویی یکپارچه بیشتر در حمام های بزرگ و یا دستشویی هایی که با حمام یکی هستند به کار می رود.

نصب این مدل روشویی ساده تر است سایر انواع معرفی شده است چون نیازی به اندازه گیری ارتفاع پیشخوان و یا حتی ارتفاع کابینت نیست زیرا این نوع روشویی به راحتی در هر فضایی جای می‌گیرد.

روشویی طرح جدید از نوع دیواری

آخرین مدل از روشویی هایی که به شما معرفی می کنیم نصب روشویی دیواری است زیرا به پیشخوان و یا میزی برای سوار شدن سینک بر روی آن نیازی نیست و به راحتی در داخل دیوار نصب می شود.

دلیل رایج بودن روشویی دیواری، اشغال کردن فضای کم و راحت تمیز کردن آن است که از این نظر با تمام انواع سینک هایی که پیش از این معرفی شده بود، تفاوت چشمگیری دارد.

نکته مهمی که در خرید روشویی دیواری باید به آن توجه کنید این است که ‌این روشویی به علت فضای کمی که اشغال می‌کند حمام یا سرویس بهداشتی خانه شما را بزرگ‌تر به نظر می‌رساند و همچنین در مواقعی که لوله کشی توکار باشد از این سینک استفاده می‌شود.

نکات ثبت سفارش
  • هزینه سرویس فوق بصورت توافقی می‌باشد.

• پس از معرفی شدن متخصصین؛ با متخصصین تماس برقرار کرده و با توجه به شرایط، هزینه ها به شما اعلام می‌گردد، درصورت توافق سفارش انجام خواهد شد و در صورت عدم توافق می‌توانید سفارش خود را لغو بفرمایید، لطفا قبل از شروع و انجامِ کار قیمت را با متخصص نهایی بفرمایید.

• خواهشمند است به این نکته هم توجه داشته باشید که در صورتی که بعد از مراجعه متخصص به علت شرایط فنی یا عدم توافق قیمتی کار انجام نشود، مبلغ 100.000 تومان به عنوان هزینه ایاب و ذهاب به متخصص تعلق می گیرد.

• - لطفا درصورت انجام سفارش پس از پایان کار با امتیاز دهی به پایش دائمی کیفیت ما کمک نمایید.

راهنمای قیمت
نظرات کاربران